Vita Liberata

Vita Liberata tilbyder en unik linje af skønne selvbrunere til hjemmebrug. Serien består af mousses og gels, i tinted og untinted, der sikrer at der er et produkt, der passer til enhver hudtone og temperament.

Grundlægger og CEO af Vita Liberata, Alyson Hogg, har haft og har et meget aktivt professionelt liv. Alt fra universitetuddannelse og samfundsorienteret engement. Alyson var kommunikationsleder for “Women`s Coalition” i Nord-Irland under fredsprocessen, hun har en universitets grad i filosofi indenfor psykologi, og hun har et unikt instinkt indenfor dette feldt. En stor indsigt i hvordan mennesker tænker, og en skarp forretningssans, har hjulpet hende til at bygge branded Vita Liberata op til at blive “World Wide” kendt!
Alyson etablerede Vita Liberata i 2003, og siden da har hun hele tiden været inspirationen og  kvinden bag succesen Vita Liberatas stigende salg af selvbrunerprodukter. Dette kunne hun selvfølgelig ikke have gjort uden at produktet i sig selv var unikt, og dermed tilfredse kunder.

Vita Liberata ekspanderer hurtigt og findes i flere og flere lande, på grund af sine gode og effektive produkter. Vita Liberata forhandles nu i Europa, USA og Skandinavien. I Danmark kom lanceringen i februar 2010, og allerede i april 2011 vandt Vita Liberata en Danish Beauty Award, som årets serie. Gennem sin udvikling og forbedring af selvbruner produkterne, har Alyson fået megen respekt fra branchen, og ikke mindst for at han har hævet selvbrunere til et højere kvalitetsniveau end tidligere.

”Hovedsagelig kan selvbruner produkter som sælges på markedet i dag, give en ubehagelig lugt, ujævn og forkert farve. Huden føles eller ser oftest tør og unaturlig ud. Nogen gange ser huden næsten orange ud!
Vita Liberata’s ønske er at forbedre disse negative side effekter. Derfor er vi nu meget stolte over at kunne præsentere en selvbruner serie, som opfylder alle disse, og det er også forudsætningerne for at kundern bliver tilfredse. En selvbruner serie som er behagelig at fordele på huden, giver en naturlig, brun og jævn kulør, og som samtidig er fugtbevarende i huden.”

“Det at se tilfredse og smilende kunder, der er glade for produktene, er den virkelige glæde for Vita Liberata. Alyson kommer fra et land hvor mennesker oprindelige er blege. Når de bruger produkter fra denne selvbruner serie, får de en følelse af velvære, huden gløder og ser sund og frisk ud, akkurat som om du havde været på ferie sydpå. Dette er virkelig DET Vita Liberata står for – frihed til at føle velvære til enhver tid!”
Alyson’s enorme vilje til at lykkes med at producere en selvbruner serie, har givet hende den respekt hun fortjener i branchen. Hun har en god evne til at kunne fortælle og forklare det faglige aspekt. Hun er uden tvivl en leder som er meget tilfreds, når hun selv kan udføre behandlingerne af selvbruning, og det var faktisk hende selv, der udførte selvbruner behandlinger og spray tans på deltagerne i X-Factor UK i 2010.

 


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57