Tromborg

Tromborg Professional Make-up er sammensat, så alt er let at gå til og passer indbyrdes så du får et fejlfrit resultat hver gang. Tromborg har kun det bedste af det bedste - det er en professionels syn på, hvordan man nemt og hurtigt kommer til at se skøn ud, og passer alle aldersgrupper. Tromborg Mineral makeuppen er reneste kvalitet og helt naturlig. Du får alle mulighederne for at blive din egen makeup artist.¨Less is more¨®. Sådan har Marianne Tromborg lagt makeup i 17 år. Tromborgs stil er ikke et supermalet look, men et lækkert og naturligt udseende. Produkterne er ikke tunge og maskede, men lette og transparente både i texture og farver. 

Tromborg Scandinavian Mood og Tromborg Treatment - serierne matcher min skønhedsfilosofi om det lette og tilgængelige og er opbygget med henblik på velvære. Når man plejer sin hud, er det vigtigt at man kan stole på, hvad man putter i ansigtet - det er det, der ligger bag Tromborg Treatment og Scandinavian Mood : Videnskab og natur - de reneste ingredienser og sund fornuft.

Tromborg er Dansk fremstillede produkter med videnskabeligt veldokumenterede aktive stoffer, uden brug af parabener, mineralske olier, syntetisk parfume og kunstige farvestoffer.

 

Tromborg Treatment er et supplement til almindelig hudpleje fra Mood linjen. Tromborg produkterne er skabt for at modvirke hudens tegn på aldring, problemhud eller skader forårsaget af udefrakommende/miljømæssige faktorer. Der er kun benyttet den seneste banebrydende teknologi inden for anti-aging hudpleje. Tromborg indeholder bl.a. det højeste antal af de nyeste højteknologiske innovative peptider (små kæder af aminosyrer) til udglatning af linjer og rynker. Biomagiske aktive ingredienser og aktive planteudtræk er drivkraften bag. Tromborg produkterne passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende. 


Med Tromborg skal der være plads til små øjeblikke af selvfordybelse. Kropspleje er ligeså vigtig for skønheden som ansigtspleje. En sjat selvfokælelse. Tromborgs Hudpleje- og kropsplejeprodukterne er lavet af de allerbedste ingredienser; økologisk certificerede æteriske olier og økologisk certificerede planteekstrakter fra Malva, Calendula, Passionsblomst, Pomegranat m.m.fl, alle brugt for at tilføre huden fugt og energi på en nem, hurtig og effektiv måde. Nem og naturlig velvære via et duftunivers af æteriske olier, som både virker aromaterapeutisk og plejer og afstresser huden. Samlet står mærket Tromborg for moderne værdier og formidler tanker omkring livsstil, æstetik, skønhed og velbefindende.

 

 

 

 


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57