Tocca

 

TOCCA kombinerer det bedste af det romantiske og eksotiske.
Kompromiløst & feminint.

TOCCA blev stiftet i New York i 1997, som et brand der sælger tøj og livstilsprodukter. I 1999 lanceres Tocca de første dufte.

Stella: -er både en fremfusende, humørsyg og ung rebelsk italiensk skønhed. Den tiltrækker alle dine sanser med blodappelsin og krydrede liljer. En frisk og sensuel duft.

Florence: -er en indbydende kombination af italiensk bergamot og knuste violblade. Blå Iris og bundnoter af lyst træ, tilfører en sofistikeret og feminin duft.

Cleopatra: -Inspireret af forførerinden fra middelhavet, Cleopatra, der kunne betage sanserne. Frisk, sprød grapefrugt og frodige grønne blade smelter naturligt sammen med noter af hvid jasmin og tuberose. Duften nuanceres videre med eksotisk varm pathouli, gylden rav og vanilje musk.

Bianca: -Forestil dig siddende på en café ved havet i syditalien med en kop grøn te, rosenblade strøget ud på tekoppen, en skive citron på siden og et stykke sukker på teskeen. På en ren og forfriskende facon, vil Bianca berolige din sjæl og føre dig til caféen ved havet.

Giulietta: -Inspired af kærlighedsromancen mellem den italienske film instruktør Federico Fellini og skuespillerinden Giulietta Masina, som var den store inspiration bag Fellini´s mesterværker. Duften, er udviklet med inspiration fra de æteriske dufte som opleves på den italienske ø Corsika, øen som paret ofte rejste til, for sammen at skabe instruktørens mange visionære fortællinger.

KØB PRODUKTERNE ONLINE 

 


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57