Ren Skincare

REN er hudpleje der anvender de nyeste, højteknologiske, bioaktive stoffer, er fremstillet uden hudskadelige syntetiske ingredienser og er en udsøgt fornøjelse at bruge. REN styrker hudens naturlige evne til at beskytte, reparere og forny sig selv og efterlader huden smuk, sund og strålende.

Og så gør det jo absolut ikke noget, at emballagen er fuldt ud nedbrydelig og i et lækkert, enkelt og stilrent design.

REN hudpleje er skabt og bliver hele tiden videreudviklet ud fra 5 principper:

De rette ingredienser
Vi laver rene produkter helt uden hudskadelige ingredienser såsom syntetisk parfume, petro-kemikalier, kunstige skummemidler, syntetiske farver, animalske ingredienser og naturligvis parabener. Derudover indeholder REN-produkter ingen potentielt irriterende stoffer såsom glycoler og diglycoler (for eksempel propylenglycol), PEG’er, PPG’er, urea, DEA, TEA, PABA og andre syntetiske solfiltre, alifatiske alkoholer/hydrocarboner, ftalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetisk AHA/BHA, polyakrylamid, metakrylat, elastomerer, poloxamer, styren, vinyl, polyquaternium, syntetiske chelatdannere, nylon, nitriter, nitrater, nitrosaminfrigørere, bromater, fluorider, aluminium og alumina.

Den rette videnskab
Det er vores mål at være de første til at anvende de seneste resultater fra den bioaktive teknologi til at fremstille hudplejeformler, der styrker hudens naturlige evne til at beskytte, reparere og forny sig selv.

Den rette produktoplevelse
Dette er vores nydelsesprincip. Det er vigtigt, fordi det kan forandre din verden. Du vågner, bruger REN, og verden er bare et 5% rarere sted at være. Så du spiser en sundere morgenmad end normalt, vælger tøj, der er 5% flottere, din holdning bliver 5% rankere, og dit smil 5% bredere, hvilket bevirker at folk lægger 5% mere mærke til dig og er 5% sødere mod dig… Det kan blive en god, magisk cirkel.

De rette miljøhensyn
Vi gør, hvad vi kan for at mindske vores brug af verdens begrænsede naturlige ressourcer. Vi donerer mindst 2,5 % af vores overskud til kampagner, der arbejder for et bedre miljø og et bedre liv for dem, der er dårligere stillet end os. Derudover er emballagen fuldt ud nedbrydelig, selv trykket på vores labels som er lavet af soja.

Den rette holdning
Vi tror på, at et princip er et princip – også hvis det koster penge. Vi tror på, at vi høster, som vi sår. Vi vælger velvilje frem for mistænkelighed, humor frem for selvhøjtidelighed. Vi byder forskelligheder velkommen.


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57