RAZspa

RAZspa producerer danske, naturlige og økologiske produkter med de lækreste konsistenser, himmelske diskrete nordiske dufte, særdeles imponerende effekter, alle i smukt og enkelt design.

Samtlige produkter er naturlige og overvejende både økologisk og Fair Trade. Al produktion sker i Danmark, og formlerne er baseret på viden dateret helt tilbage til vikingetiden, kombineret med ny faglighed og Raz´ egen overvældende kendskab til især nordiske planter og urter samt deres virkemåder.

Bag RAZspa står Rasmus Bjørn Andersen (RAZ), en af Danmarks kendteste skønhedseksperter.

RAZ KALDER DET FOR REN SAMVITTIGHED

Det var manglen på rene økologiske produkter uden mineralske olier, syntetiske parfumestoffer og unødige tilsætningsstoffer, der vakte Raz´ interesse for selv at lave produkter til sit spa i København.

I oplæringen i ayurvedisk medicin var en vigtig læresætning: ‘Put ikke noget på huden, som du ikke ville putte i munden’, dit blodomløb sørger for det kommer rundt til alle kroppens organer.

Derfor findes der ingen syntetiske parfumer eller mineralske olier i produkterne. Alle ingredienser er helt rene og naturlige.

RAZspa bestræber sig altid på at være så økologisk som muligt, men visse aromaolier som eks. kamferolien er svær at opdrive økologisk, da træet oftest er over 100 år, før olien er perfekt.

SOCIAL ANSVARLIGHED

RAZspa tager et stort socialt ansvar. Gaveæsker samles på et værksted i i Danmark af unge mænd med Downs syndrom. Duftlysene produceres igennem et projekt for utilpassede piger på Lolland, og produktlabels påsættes i et projekt for ikke-voldelige indsatte i de danske fængsler.

Den rene vulkanaske der anvendes i bestselleren, renseproduktet Cleansing Mask, forarbejdes og pulveriseres af et Fair Trade kooperativ i Marrakech drevet af kvinder, på en mølle som Raz købte og forærede dem i 2008.

Ingredienser fra udviklingslande er altid Fair Trade. Det betyder at de arbejdere som har produceret dem, har fået en ordentlig løn og god behandling og at der er sikret minimal belastning af miljøet.

Raz selv har i mange år studeret, undersøgt og arbejdet med, hvordan man kan anvende naturens helbredende og skønhedsfremmende egenskaber.

Med denne viden har han igennem de sidste 15 år udviklet skønhedsprodukter, ofte af ingredienser han selv plukker og samler fra den nordiske natur.

Den ekspertise Raz har opnået, har gjort ham til en af Danmarks mest kendte skønhedseksperter. Han har været fast på TV2 både på Go´Morgen Danmark og 2 gange ugentligt i Frihuset. Han skriver skønhedsartikler for de danske blade, holder foredrag, giver spabehandlinger, ofte til de kendte, og meget mere.

 

 


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57