La Prairie

La Prairie´s stolte arv af hudpleje i absolut verdensklasse går tilbage til den meget berømte La Prairie Klinik i Montreux, Schweiz.

I mere end et halvt århundrede, har klinikken været førende indenfor cellulære- og anti aging forskning, og delt Deres fantastiske resultater med tusindvis af besøgende fra hele verden i Deres klinikker.

Siden 1982, har La Prairie laboratoriet i Schweiz været fødestedet for ekstraordinært effektive produkter, der hjælper med til at styre hudens ældringsproces. La Prairie Schweiz er berømt både for Deres videnskabelige integritet i sine produkter og for sin uovertrufne engagement i produkter til perfektion.La Prairie Laboratoriets søgen på det perfekte har resulteret i en state-of-the-art vifte af cellulære - og anti aging behandlinger baseret på La Prairie´s eksklusive Cellular Complex. La Prairie produkterne indeholder ingredienser kun fundet i Deres produkter, disse aldersbekæmpene ingredienser levere næringsstoffer afgørende for sundhed, vitalitet og den overordnede udseende af din hud.

La Prairie produkterne hjælper til at forlænge det ungdommeligt udseende af selv den mest sarte hud. Hver produkt konfronterer problemet med for tidlig ældring, miljørisici og stress i det moderne liv. La Prairie er en skønheds virksomhed med et enestående engagement i kvalitet, luksus og videnskaben om hudpleje.

Den eksklusive Cellular Complex er en patenteret formel, udarbejdet eksklusivt til La Prairie. Cellular Complexet er hjertet af La Prairie produkterne, og aktiverer stofskiftet og forhindrer ældningstegn. Cellular Complex øger kapaciteten i hudens celler til at overleve og formere sig, men det sikrer også hudens egen beskyttelse ved at fremme dens naturlige forsvarssystem og forbedrer sin evne til at holde fugt.

Med La Prairie kan man være sikker på altid at få hudpleje i absolut verdensklasse. Helt sikker en oplevelse værd.

La Prairie dufte

Midnight Rain: Lidenskabelig, flirtende og fuld af intriger, Midnight Rain er en lækker frugtagtig blomsterblomster duft, der slipper sine forførende beføjelser, når lyset går ned. Lige som natten kommer den gradvist - i ly af solnedgangem til mørkets frembrud. Midnight Rain arbejder sin sensuelle trolddom i etaper, forbedrer din aura af mystik og tager natten med storm.

Silver Rain: feminin duft, der taler til både din sensuelle natur og dit romantiske hjerte, Silver Rain er en sjælden luksus for de sjældne øjeblikke i dit liv. Hver eneste dråbe af denne moderne woody blomsterduft er lige så enestående som den kvinde, der bærer det: karakteristisk, stemningsfuld, uforglemmelige.

 

 

 

 


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57