Jurlique

Jurlique har udviklet biodynamisk hudpleje siden 1985. De tror på at naturen til enhver tid overgår syntetisk skabt hudpleje. På baggrund af denne tro har de skabt et alternativt skønheds koncept som henvender sig til de som tror på at sundhed og skønhed udspringer fra omtanke, respekt og kærlighed til miljøet.

Om produkterne

Hvert produkt der fremstilles begynder med en biodynamisk blanding med planter og blomster fra farme i det sydlige Australien. Skønhedsprodukterne er balancerede  og er et sundt og godt valg for dig. De får dig ikke bare til at se godt ud, men får dig til at have det godt indeni.

En biodynamisk fremtid bringer sundhed og fornyelse til de folk, som bruger produkterne såvel som til farmene hvorpå de gror. Jurlique er engagerede og vil gerne bevare den naturlige verden, og lover at bringe hudplejeprodukter der virker.

Produkter og emballage er designet på en sådan måde, at den efterlader det mindst mulige aftryk på vores planet. Jurlique tager fra naturen blot det de skal bruge. Jurlique anvender papir, som er lavet af en blanding af genbrugsmaterialer og plantefibre.

 

 


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57