Idun

IDUN Minerals er fuldendt makeuplinje fra Sverige baseret på rene mineraler. Produkterne indeholder de reneste og fineste ingredienser for at hjælpe
huden til at se sund ud. Sortimentet indeholder produkter til ansigt, øjne, læber og neglelak.
Det indeholder også en komplet linje af makeupbørster og børsterens.

Allergi venlig makeup:
Når du er allergisk eller har en sensitiv hudtype, skal du sørge for at udelukke alle de ingredienser som kan føre til irritation eller allergier. Eksempler på stoffer som ofte fører til allergiske reaktioner er nikkel, krom, parfume og visse konserveringsmidler. IDUN Minerals har derfor udelukket nikkel, krom og parfume i alle vores produkter.

Vegansk makeup:
IDUN Minerals anvender to ikke-veganske ingredienser:

Bivoks anvendes I nogle af vores mascara, da det er en meget sikker og veldokumenteret ingrediens. Siden vi hos IDUN er opmærksomme på at producere hudvenlige produkter, er kun veldokumenterede ingredienser tilladt. I mascaraen, hvor bivoks er anvendt, har vi ikke fundet noget bedre alternativ til at erstatte bivoksen. 

Carmine er et rødt farvepigment, anvendt I rouge, øjenskygger og læbeprodukter som er tilgængeligt i sortimentet. Carmine hjælper produkter med at få den røde farve og er et meget veldokumenteret farvestof. Da vi gerne vil producere høj kvalitet og sikker makeup hvor rød farve er inkluderet er vi nødsaget til at anvende denne ingrediens. Andre røde farvepigmenter såsom, AZO farvestof er ikke en mulighed da de kan være skadelige hvis de kommer i kontakt med munden. Carmine er også et godt valg i forhold til miljøet, hvilket også er utrolig vigtigt for os. På ingredienslisten kaldes carmine normalt  C.I. 77 470.

Vi vil gerne understrege at alle de ingredienser vi vælger, først og fremmest skal opretholde højeste kvalitet. Vi prøver altid at vælge veganske ingredienser men det vigtigste for os er altid at lave sikre produkter for mennesker, dyr og naturen.


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57