Embryolisse

  • Fransk apotekermærke der har eksisteret i mere end 60 år. Udviklet af en dermatolog i Paris.
  • Serien indeholder flere forskellige produkter til krop og ansigt. Serien udvikler sig hele tiden og nye produkter kommer til.
  • Alle produkter er 100% fri for parabener.
  • Nomineret til Danish Beauty Award 2010 med produktet Lait Creme Concentre.
  • Bliver konstant omtalt i magasiner, på et utal af blogs og i TV.
  • Mærket har mange loyale kunder, der vender tilbage gang på gang. Embryolisse er anbefalet af bl.a. Søren Hedegaard og Charlotte Torpegaard (ilovebeauty.dk).
  • Serien indeholder flere multifunktionelle produkter, bl.a. Lait-Crème Concentre (fugtpleje og multi produkt), Lotion Micellair (rens) og Balm Secour (sos balm)
  • Seneste skud på stammen er en fantastisk BB Creme med SPF 20.

Historien begynder i 1950, da en dermatolog fra et af de førende hospitaler i Paris udvikler det legendariske produkt Embryolisse Lait-Crème Concentrè. Han ønskede en mild og høj-tolerant creme med flere funktioner.

Resultatet blev en vidundercreme, der stadig den dag i dag er et af verdens bedst sælgende hudpleje produkter. Cremen Lait-Crème Concentré er et multifunktionelt produkt, der udover den daglige fugtpleje kan bruges som makeup fjerner, primer, fugtmaske og meget andet. Embryolisse kan desuden bruges af alle hudtyper.

Embryolisse er et doktorbrand med højeffektive produkter i bedste ”apoteker look”. De indeholder blødgørende olier og naturlige aktive ingredienser, såsom bivoks, shea butter, aloe vera og sojaprotein, der tilsammen udgør grundstammen.

Desuden er alle produkter fri for Symdiol 68T parabener og udviklet under nøje farmaceutisk overvågning og hyppig kontrol og selvfølgelig ikke testet på dyr.

Embryolisse bliver ikke markedsført via omfattende markedsføring eller dyre kendisser. Der bruges ikke penge på glitrende reklamer, da filosofien er, at produkternes effektivitet taler for sig selv.

De gode erfaringer med Embryolisse er videregivet fra mødre til døtre gennem de seneste 60 år. Og gode råd er videregivet fra professionelle i branchen til forbrugerne.

Embryolisse er velkendt af makeup artister og modeller i hele verden, og anses af mange som lidt af et kultmærke og en rigtig skønheds hemmelighed. Produkterne bliver flittigt omtalt i de førende magasiner og på diverse blogs igen og igen!

I dag er Embryolisse kendt for deres vidundercremer, der sælges i millioner verden over. Embryolisse produkterne er ikke komplicerede at forstå for forbrugerne og derved ikke svære at sælge for forhandlerne.


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57