Dior

Som en af ​​de mest prestigefyldte navne inden for mode, er Christian Dior kendt verden over som et brand, der ikke følger tendenser, men snarere sætter dem. Siden lanceringen af ​​sin første couture kollektion i 1947, har denne franske modehus været et navn synonymt med stil.

Den Dior navnet er lige så ære fuldt, når det kommer til skønheds produkter. Ud over lanceringen af ​​Monsieur Dior første couture kollektion i 1940´erne, kom lanceringen af ​​deres første parfume, Miss Dior, opkaldt efter sin søster. Den gådefulde parfume blev et øjeblikkeligt hit med høj samfundet og sætter standarden for, hvad der var at følge: Ren luksus.

I 1970´erne lancerede Diro trend-orienterede makeup samlinger, i overensstemmelse med deres sæsonmæssige mode, samt lanceringen af ​​hudpleje. Dior hudpleje serien var, for den tid, overordentlig avancerede. Mærket revolutionerede antiaging med opfindelsen af ​​liposom, som leverede utrolige anti aging og fugtgivende resultater.  Dior hudpleje idag fortsætter med at producere gennembrud, antiaging behandlinger med otte, innovative, high-tech linjer, der behandler specifikke hudproblemer er blandt det nyeste.

Som et resultat af deres vision om at fusionere mode og skønhed, har Dior skabt nogle af de mest eftertragtede produkter til dato, såsom deres juvel-indlagte paletter, krystalbesat lipgloss og uimodståelige duftstoffer. Hvert produkt bringer et nyt og anderledes niveau af luksus og prestige til industrien. Ved at fokusere på, hvad der er moderne, men ikke at glemme, hvad der er funktionelt, har Dior taget skønheds verdenen med storm og gjorde det til noget flot.


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57