Acqua di Parma

Det italienske Acqua di Parma Bringer det naturlige valg sammen med Skønhed

Acqua di Parme blev skabt i 1916, og er næsten et århundrede gammel.

Dens fascinerende historie begyndte i en lille parfume fabrik i Parma, Italien, en by med misundelsesværdig kultur, tradition, og raffinement. På tidspunktet for Acqua di Parma fødsel, var alle af de dominerende dufte stærk, aggressiv, og meget kompleks i deres sammensætning. Så da Acqua di Parma indførte Colonia, en let, frisk og ren duft, der appellerede til både mænd og kvinder, var det både en rettidig og velkomment alternativ. I 1930´erne, var Acqua di Parma blevet så populær, at produktionen skulle øges for at imødekomme markedets krav. I denne tid blev
Colonia parfume et valg for mænd og kvinders kræsne smag og sofistikeret elegance, nogle af Hollywoods største navne er inkluderet i kunde sortimentet.

I 1990´erne, fast besluttet på at sikre en italiensk klassiker og et stateligt mærke af uovertruffen kvalitet, tradition og håndværk
relancerede tre fremtrædende italienske iværksættere Acqua di Parma´s traditionelle Colonia duft. De har også skabt en sofistikeret linje af luksus livsstil produkter, som omfattede håndlavede lædervarer, håndlavede parfumeret stearinlys, og rige frotté badekåber og håndklæder. Til at huse alle de nye tilbud, mærket åbnede sin første butik i den eksklusive Via del Gesù i Milano, i midten af ​​modeverdenen. I 2001 blev Acqua di Parma overtaget af verdens største producent og distributør af luksusvarer, LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

Mens etiketten fortsætter med at opholde sig på forkant af skønhed og mode, holder Acqua di Parma sig til sine oprindelige rødder og produktions praksis: essensen er stadig destilleret helt i hånden, og emballagen er stadig hånd designet og fremstillet af dygtige håndværkere og eksperter med samme afprøvede og sande metoder som tidligere.

Acqua di Parma fans inkluderer berømte internationale kendisser, stil og verdens ledere forsøger at forkæle dig selv med Acqua di Parma eftertragtede "way of life" en livsstil af elegance og underspillet raffinement, som altid vil supplere en klassisk "endnu moderne kosmopolitiske kunde".


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57